Laat je cv jou presenteren!

Solliciteren: en nu?

Je wilt gaan solliciteren. Dat is waarschijnlijk al even geleden. Je googlet naar voorbeelden voor je cv. Of toch je oude cv nog pimpen? Als jij al niet enthousiast wordt van je cv, hoe maak je anderen dan duidelijk dat ze aan jou een topkandidaat hebben?

Drie seconden

Recruiters en HR-medewerkers kijken gemiddeld maar drie seconden naar een cv. Je krijgt meestal maar één kans. Belangrijk dus, om precies de goede dingen op de goede plek te zetten.

Is je cv goed genoeg?

Een cv is een persoonlijke, heldere presentatie die de interesse wekt van een eventuele volgende werkgever. Het straalt uit wie jij bent, zonder cliché’s, en het zorgt dat de lezer nieuwsgierig wordt naar jou. Welke dingen zou je nog kunnen verbeteren aan jouw cv? 

De oplossing: de cv check

Met meer dan 10 jaar ervaring als  recruitmeter kan ik je hierbij helpen! Ik zag letterlijk duizenden cv’s en weet wat ‘ze’, die leuke recuiters of mensen van HR, graag willen zien.

Wat kun je verwachten?

Kosten € 29,95 excl. BTW

Benieuwd wat Human Design kan betekenen voor jouw cv?

Het vraagt moed om te kijken naar jezelf. Om te onderzoeken, om bereid te zijn los te laten wat niet meer bij je hoort. Human Design kan je goed helpen bij de keuzes in je loopbaan. Neem contact op en ervaar wat Human Design en ik daarin voor je kunnen doen.