Over Lisette

‘Je mag alles worden. Behalve ongelukkig!’
Dat regeltje komt uit een gedicht van Erik Menkveld dat me altijd is bijgebleven.
Mensen vragen naar mijn loopbaan. Die heb ik niet bewust gepland of uitgestippeld. Dat is zo gelopen. Ooit  werd ik gevraagd voor een functie in het mooie vak dat HR is en van het een kwam het ander en volgde vervolgstappen. Mijn werk heb ik altijd leuk gevonden, de doelgroepen heb ik wel moeten ontdekken. Niet alle werkvelden lagen mij even goed. Ook dat is informatie. Ik ontdekte daardoor dat  als waar ik goed in ben samen komt met waar ik energie van krijg dat het gebied is waar je naar zoek bent. Daar kun je je beste ‘zelf’ worden.

UITEINDELIJK WEET JIJ ALLEEN DE JUISTE STAP

Mogen zijn wie je bent, dat is de essentie. Het is op mijzelf van toepassing én ik geef het graag  mee aan de mensen die ik ontmoet.

In mijn werk creëer ik helderheid en daardoor weten anderen waar zij aan toe zijn. En dat vanuit waarheid, zuiverheid en oprecht interesse in anderen. Ook humor vind ik heel belangrijk. Mijn missie: echt contact.

Wat jij dus wordt, wie jij bent….ik ben nieuwsgierig maar het maakt voor mij niet uit….als jij maar gaat voor jouw geluk!

Ervaring en diploma's

Altijd in voor