Human Design

Het vraagt moed om te kijken naar jezelf. Om te onderzoeken, om bereid te zijn los te laten wat niet meer bij je hoort. Human Design kan je goed helpen bij de keuzes in je leven — en in je loopbaan.

Human Design

Het vraagt moed om te kijken naar jezelf. Om te onderzoeken, om bereid te zijn los te laten wat niet meer bij je hoort. Human Design kan je goed helpen bij de keuzes in je leven — en in je loopbaan.

Dé tool voor zelfontwikkeling

Er zijn al vele modellen en tools die gebruikt worden bij zelf- of teamontwikkeling. Veel ervan zijn behulpzaam maar je wordt altijd in een categorie of type ingedeeld. Wat blijft er dan over van de denkwijze dat iedereen uniek is?

Dat er zoals jij geen tweede is, vind je terug in jouw eigen, persoonlijke Human Design. Bij je geboorte krijg je een unieke blauwdruk mee. Hierin ligt veel waardevolle informatie besloten over wie jij bent: je karakter, je talenten en wat jij nodig hebt voor een gelukkig en vervuld leven.

Human Design is een model waarin oeroude wetenschappelijke kennis en  esoterische stromingen samenkomen. Hoe komt het dat velen Human Design beschouwen als de ultieme tool voor zelfontwikkeling?

Ontdek de kracht van Human Design

De inzichten vanuit Human Design vormen de ‘gebruiksaanwijzing’ voor jouw leven. Door jezelf deze inzichten actief eigen te maken zul je meer regie en minder weerstand ervaren. Geen quick fix maar stap voor stap. Het is aan jou wat je gaat gebruiken maar geloof me: als je eenmaal merkt dat het werkt, wil je niet anders meer!

De eerste stap: EEN BASIS-SESSIE

Een reading is de eerste stap om te ervaren wat Human Design voor jou kan doen. Het helpt je om keuzes te maken vanuit jouw eigenheid. Alvast gefeliciteerd met dit grote cadeau! Je leven is het waard om flow te ervaren. Zelfs als je even vastloopt, kun je de connectie ervaren en weer oppakken. Dan leef je het leven dat klopt bij wie jij ten diepste bent.

EEN SESSIE aanvragen

Vul het formulier in en je ontvangt van mij een Human Design sessie.

Kosten € 89,- excl. BTW

Benieuwd wat Human Design kan betekenen voor jouw loopbaan-ontwikkeling?

Het vraagt moed om te kijken naar jezelf. Om te onderzoeken, om bereid te zijn los te laten wat niet meer bij je hoort. Human Design kan je goed helpen bij de keuzes in je leven — en in je loopbaan. Neem contact op en ervaar wat Human Design en ik daarin voor je kunnen doen.